Om Goodwork

Goodworks make a diffrence

Mode med ändamål. Gå med i rörelsen.

Good Work (s) donerar 25% av nettovinsten från försäljningen av sin fashionabla , godkända av kändiars armband till välgörande ändamål.

Good Work (s) make a difference syftar till att hjälpa fosterbarn utsatta samhällen genom handlingar frivillighet , välgörenhet och opinionsbildning Vårt företag arbetar hårt för att fortsätta sina ihärdiga ansträngningar för hjälpa ett brett utbud av grupper med olika behov 2013 genom ambitiösa program, evenemang och kampanjer.

Handla Good Work (s) online på aldora.se för en snabb, tillförlitlig, effektiv shoppingupplevelse. Med en katalog med över 50 armband stilar och ett brett urval av färgkombinationer, plocka ut den perfekta presenten till dig själv eller din älskade. Betala med faktura utan avgift. Paketen levereras med posten för garanterad leverans. Internationella order accepteras!

Försäljningen från Goodworks armband går till till välgörande ändamål, bland annat ett verktyg för skolan som kommer att ge 10.000 ryggsäckar och skolmaterial till låga inkomster studenter över 3 olika skoldistrikt.

 

 

Goodwork donerar 25% av nettovinsten till välgörande ändamål. Hjälp oss att sprida vänliga handlingar! Eftersom vi tillsammans kan göra gott - och gör ett Goodwork.

 

Mission

Good Work (s) gör en skillnad ® syftar till att hjälpa fosterbarn utsatta samhällen genom handlingar frivillighet , välgörenhet och opinionsbildning Goodwork arbetar hårt för att fortsätta sina ihärdiga ansträngningar för ambitiösa program, evenemang och kampanjer.

Under hela sin historia har laget på Good Work (s) organiserat tillhandahållandet av 117 bostäder i samarbete med lokala ideella PATH Ventures, arbetat med Por La Infancia i Mexiko att renovera en åldrande barnhem, och köpt julklappar för fattiga studenter i Los Angeles-området, bland andra projekt. Good Work (s) har också utvecklat i nära förbindelser med välgörenhetsorganisationer som barn Förena Nationerna, händer för hopp, Breast Cancer Society, Rally For Kids, Leksaker för Tots, United Way New Orleans, Jenesse, kvinnor hjärta, fred Wind Japan, Los Angeles Lakers Youth Foundation, Samsung Hoppas för barn, med mera.

Vårt team är beredda att leverera mode varor som uppmuntrar individer att vara socialt medvetna och inspirerar dem att ägna sig åt att ge tillbaka till samhället.

Mode med ändamål. Gå med i rörelsen. Köp ett armband nu.

2012 Höjdpunkter

 

Good Work (s) gör en skillnad ® slutförde år långa "Hem Sötare Home" kampanj november 2012 i North Hollywood, Kalifornien, genom att tillhandahålla hem Essentials och tillbehör för ytterligare 48 enheter i Noho Villa seniorboende komplex. Totalt Good Work (s) hade möjlighet att ge stöd till 113 personer och familjer hela året - i genomsnitt, inredning 1 hem varje 3 dagar!

Dessutom var företaget också inblandad i ett antal andra händelser, i synnerhet låta framstående äran att arrangera "en magisk dag" för utsatta mammor från vägen Ventures Long Beach Family Commons program en organisation för att hjälpa homeless.The händelsen syftar till att ge en dag av uppmärksamhet och välbefinnande för 40 ensamstående mödrar, med besök från lokala skönhet specialister, instruktörer fitness och levande musiker. Tidigare samma år valde företaget elever från Fairfax High School i Los Angeles tp ges möjlighet att uppfylla sina prom drömmar tack vare Good Work (s) göra en skillnad och deras "2012 Dröm Prom" händelse, syftar till att ge ekonomiskt stöd till ekonomiskt missgynnade studenter.

 

Vår rörelse

 

Good Work (s) Make A Difference ® i sa företag som skapats för att främja livsstil optimism, goodwill och medkänsla genom mode för att inspirera och lyfta humanism. Vi har åtagit oss att donera 25% av nettovinsten till välgörande ändamål för att göra en positiv inverkan på vår omgivning och inspirera en individ, en familj, en gemenskap i taget. Gå med i vår rörelse och hjälpa till att sprida slumpmässiga vänliga handlingar.

Eftersom vi tillsammans kan göra gott - och gör bra ALLTID Work (s).

 

Vår mission för 2012

Good Work (s) gör en skillnad ® slutfört sin "Home Sötare hem" kampanj förra Nov 16, 2012 i North Hollywood, Kalifornien genom att tillhandahålla hem Essentials och tillbehör för ytterligare 48 enheter i Noho Villa seniorboende komplex. Totalt Good Work (s) hade möjlighet att ge stöd till 113 personer och familjer hela året - i genomsnitt, inredning 1 hem varje 3 dagar!

Good Work (s) gör en skillnad ® syftar till att hjälpa fosterbarn utsatta samhällen genom handlingar frivillighet, välgörenhet, och opinionsbildning. Vårt företag arbetar hårt för att fortsätta sina ihärdiga ansträngningar för serverar ett brett utbud av in-behov grupper 2012 genom en litania av ambitiösa program, evenemang och kampanjer. Vårt team är beredda att leverera fashion-forward varor som uppmuntrar individer att vara socialt medvetna och inspirerar dem att ägna sig åt att ge tillbaka till samhället.

Vår verksamhet är för närvarande involverat i olika initiativ som bidrar till minska och att uppmärksamma relevanta samhällsfrågor. Good Work (s) har etablerat en egen "Hem Sötare hem för de hemlösa" kampanjen, ett projekt som syftar till att flytta 117 hemlösa familjer i fullt möblerade hem . Dessutom är vårt företag ett nära samarbete med välrenommerade allmännyttiga stiftelser som David Lynch Foundation, Ventures Path, och City of Hope att ge stöd till missgynnade.

2012 Good Work (s) Höjdpunkter

"En magisk dag": I samarbete med Path Ventures / Long Beach

I maj 2012, Good Work (s) gör en skillnad hade den framstående äran att arrangera "en magisk dag" för utsatta mammor från vägen Ventures Long Beach Family Commons program en organisation för att hjälpa homeless.The händelsen syftar till att ge en dag av uppmärksamhet och välbefinnande för 40 ensamstående mödrar, med besök från lokala skönhet specialister, instruktörer fitness och levande musiker. Damerna behandlades också med lunch och donerade gåvor. Reaktionen av spänning och uppskattning mottas av dessa kvinnor är minnen som vi kommer att vårda forever.Special tack till violinisten Lee England Jr för sin otroliga prestation, liksom alla som sparat sin tid och resurser, inklusive Marinello School of Beauty, Debora Sable och händerna på Spa. Varmt tack går också ut till Kissable Couture för sina underbara skönhetsprodukter, AT för att tillhandahålla tjänster hårstyling och andra som hjälpte till att organisera evenemanget. Tillsammans gav vi dessa kvinnor en dag de aldrig kommer att glömma.

<< Titta på videon >>

 

2012 Good Work (s) "Dream Prom Night"

I April 2012, väljer studenter från Fairfax High School i Los Angeles gavs möjlighet att uppfylla sina prom drömmar tack vare Good Work (s) göra en skillnad och deras "2012 Dröm Prom" händelse, syftar till att ge ekonomiskt stöd till ekonomiskt missgynnade studenter . Tack vare ett nära samarbete med generösa lokala designers Jessica Mc Clintock, Tadashi Shoji och företag La Femme Mode, Go Suit skor Shiekh fick eleverna ges möjlighet att välja flera klänningar, skor och smoking som de själva väljer. Eleverna var hälsad med jubel och en toast som de gjort en storslagen entré och sätta på en mini modevisning för deras familjer. Fotografier togs också med designern bitar som de fick behålla. Genom hårt arbete och beslutsamhet, Good Work (s) Make A Difference samman sina resurser "och kontakter för att göra det här projektet till verklighet. Tillsammans bidrog vi till något som kommer att finnas kvar i minnen för alltid!

Tack till Hands On spa och Batia & Aleeza i Beverly Hills som gav sina tjänster. Frisersalong också i Beverly Hills. Ytterligare tacksamhet går till Napoleon Perdis Cosmetics , som gav smink och proffs .

<< Titta på videon >>

 

Goda gärningar Ger stöd till Tijuana Orphanage

I början av 2012. Good Work (s) göra en skillnad, återigen utökat sitt välgörande omfattning internationellt samarbete med por la Infancia i ett ambitiöst försök att ge bostäder till 35 föräldralösa barn. Dessutom hade Good Work (s) också en avgörande roll för att skapa en verksamhet som ägs av barnhemmet för att ge levnadsomkostnader. Detta projekt var bland en av de mest omfattande bidragen Good Work (s) har varit inblandad i, och vi är tacksamma för att ha spelat en avgörande del av en sådan långtgående initiativ!

Copyright © All Rights Reserved